Kalandjaink a Kezelésen

A Kezelési osztály leginkább nem arról híres, hogy unalmas lenne az életük, sőt inkább az ellenkezője, sosem unatkoznak, mindig történik velük vagy inkább a bérlőikkel valami. Most egy kis betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, hogy megismerjenek néhány kis történetet az ingatlankezelés mindennapjairól.

,,Előfordult olyan eset, hogy a bérlő elhagyta a kulcsát, így nem tudott volna bejutni a bérelt lakásába, ezért értesítette kollégánkat és segítségét kérte az ügy megoldásához, tegyük hozzá, hogy mindez késő este történt. Viszont ingatlankezelési szolgáltatásunknak köszönhetően a bérlő félórán belül megkapta a lakáshoz a pótkulcsot, így nem kellett lakatost hívnia vagy máshol éjszakáznia. Másnap szerencsére az elhagyott kulcsa is meg lett, így a zárcsere miatt sem kellett extra költségekbe vernie magát.”


Hát igen, sűrűn előfordul, nincs is jobb hétfőn reggel a jól megérdemelt kávé, esetleg cigaretta után egy jó kis zárcserétől… ☺

,,Az egyik általunk kezelt lakásban éppen a tetőszerkezetet korszerűsítették, amikor is egy kellemes, nyári vasárnapi napon  heves zivatar csapott le a környékre, ám mivel a társasházon éppen nem volt tetőszerkezet, így az egyik kezelt lakásunkba olyan nagy mennyiségű csapadék folyt le a tetőről, hogy 3 cm magasságban állt a víz. A tulajdonos éppen távol volt és a külföldi bérlő is éppen távoli hazájában töltötte szünidejét, így kollégánk érkezett ki a helyszínre és hordta ki a több száz liternyi csapadékvizet az ingatlanból. Ezt követően a teljes biztosítási, kártérítési és helyreállítási folyamatot is sikerrel lemenedzseltük.”

Így igaz, hétvégén, nyáron is készenlétben és strandra se kell menni, úszunk a melóban… ☺

 

„Sajnos olyan esetben is részünk volt, amikor a Katasztrófavédelem kollégái kényszerültek az egyik lakás ajtajának befeszítésére az éjszaka közepén, mivel egy szén-monoxid érzékelő adott le hibás jelzést és a kedves szomszéd, akinek hálásak vagyunk a törődéséért értesítette a Katasztrófavédelem szakembereit félvén attól, hogy a bérlő esetleg a lakásban tartózkodik, így azonnali segítségre lehet szüksége. A segítség hamar megérkezett és az ajtót is rövidesen beütötték, viszont szerencsére a bérlő nem tartózkodott a bérleményben és az érzékelő is csak hibás jelzést adott le.”

 

Még mindig egy szerencsésebb esetnek tekintem az előbbit, mint a most következőt!



,,Egy decemberi péntek este történt ez az eset, épp már a kulcsot szorongattam, hogy a délutáni műszakom véget érjen, de abban a pillanatban, ahogy fordítottam volna a kulcsot a zárban egy kis fiatal hölgy betoppant az ajtón és segítséget kért, mert a barátnője beszorult a tulajdonosuk pedig nem ért rá. 1 perc volt hátra a munkaidőmből, de ez egyáltalán nem számított. Így hát sietve fogtam magam és a kis hölggyel át szaladtunk a szomszéd társasházba. A lakásba belépve derült ki, hogy a másik leányzó éppen ”akció közben” szorult be a WC-be, próbáltuk feszegetni mindketten, kívülről belülről, de kevesek voltunk hozzá. Már az óra a fél7-et kergette mikor felhívtam az egyik ezermester kapcsolatunkat, aki 15 percen belül megérkezett a segítségünkre és feszítővassal kiszabadította a leányzót. A lányok nagyon hálásak voltak és a tulajdonos is. Azóta is ha találkozunk az utcán egy kis mosoly mindig ott kerekedik a szánk szélén.”

Ez volt ám a szorult helyzet szó szerint… ☺

Nos, hát így telnek mindennapjaik, a kemény munka mellé emitt-amott beférkőzik egy kis nevetés egy kis ijedtség, de ettől kerek és szép az egész!

Lépj Kapcsolatba velünk!

További információért írj Nekünk üzenetet, vagy keress Minket telefonon.

+36 706161534

Ingatlan keresése