Új iroda, új design

A Megújulás!

Sok cég életében előfordul az, hogy egy ideig szépen fejlesztgetik magukat, de egy bizonyos ponton megragadnak. Ennek az lehet az oka,  hogy nem fektetnek bele már annyi energiát, mint a kezdetektől, a megvalósítás következő lépcsőfoka így az egekbe emelkedik és szinte elérhetetlenné válik. Viszont vannak, akik nem akarnak erre a sorsra jutni és egyik fő céljuknak a folyamatos fejlesztést és újítást tekintik. Ilyen például a mi irodánk is. De hogy mivel tartjuk fent a fejlődésünket és milyen célokat tűztünk ki magunknak?

ÚJ IRODA-ÚJ DIZÁJN!

A fő célunk egy új iroda megnyitása és egy új felfrissült dizájn kialakítása. A vérfrissítés nagyon fontos dolog, folyamatosan különféle módszerekkel fent kell tartani az ügyfelek érdeklődését az adott cégünk, tevékenységünkkel szemben, így hát arra a következtetésre jutottunk, hogy a Kreatív Vonalak Kft. segítségével kifejlesztünk egy új arculatot az irodának, emellett elkezdjük a munkálatokat egy új iroda létrehozásában.
A Bem tér 11A szám alatt található irodánk sok belefektetett idő és munka árán megnyitott és stílusában már az új arculattal képviselve jelenik meg, amivel a tervező csapat kiérdemelte a Worldwide Logo Design Award (Nemzetközi Arculattervező Verseny) bronz díját.

Az új logó egyértelműen reflektál a cég nevére és tevékenységére, az emblémában egyaránt megjelenik a Nagyerdőre való utalás (tölgyfalevél) és az ingatlan szimbólum (kulcs). A két elem kombinációjából egy könnyen megjegyezhető grafikai elem született, melyképes tökéletesen azonosítani a Nagyerdei Ingatlanirodát. A logó kialakításakor egy modern, jól olvasható betűcsaládot választottunk, ami méginkább megjegyezhetővé és egyedivé varázsolja a Nagyerdei Ingatlaniroda arculati megjelenését.

                                                 

Az arculat kialakításánál rendszerben gondolkoztunk, azaz nem csupán a logókialakítása volt a cél, hanem egy olyan kommunikációs és vizuális csapásirány meghatározása, mely hűen tükrözi a márka szellemiségét. Egyedi és könnyen azonosítható megjelenést kölcsönöz az új arculat, mely segíti a márka kiemelkedését a piacon. Olyan grafikai megoldásokban gondolkodtunk, amelyek implementálhatóan bármilyen hordozófelületre, megtartva az arculati kohéziót és a megjegyezhetőséget.

A motivációnk nem hanyatlik, mindig azon fogunk dolgozni, hogy fejlesszük magunkat és az ügyfeleinket maximálisan ki tudjuk szolgálni minden esetben. Jelenlegi céljainkat elérve nem állunk meg, haladunk tovább új célok,feladatok felé, hogy a legmagasabb szinten és eszközökkel tudjuk azt csinálni amit szeretünk: Eladni, Bérbe adni , Ingatlant kezelni.
Egy szóval: SEGÍTENI

Lépj Kapcsolatba velünk!

További információért írj Nekünk üzenetet, vagy keress Minket telefonon.

+36 706161534

Ingatlan keresése