Blog

10+1 tipp Bérbeadók részére

Ebben a bejegyzésben olyan információkat talál egy, az albérletpiacra újonnan belépő tulajdonos, melyek kritikus fontossággal bírnak, és esetleges későbbi félreértéseket hivatottak megelőzni.

Olvass tovább »

Központi fűtés kisokos

Hogyan kell használni a központi fűtést? Hogyan számolja el a szolgáltató a fogyasztásod? Ha benned is megfogalmazódtak már ezek a kérdések, akkor a lenti linken mindenre választ találsz, illetve megtudhatod, hogyan spórolhatsz a rezsiköltségeden.

Olvass tovább »

Hosszútávú vs. rövidtávú lakáskiadás

Egy befektetésre vásárolt lakás kiadása esetén több lehetőségünk is adódik. Ezek közül általában jelenleg a hosszútávú preferált, de a magasabb profit reményében egyre többen próbálkoznak az AirBnB-vel. Ebben a cikkben bemutatjuk előnyeiket, hátrányaikat, hogy a legjobb döntést hozhassa! 

Olvass tovább »

5 dolog, amire figyelj beköltözéskor

"Utólag könnyű okosnak lenni." "De jó lett volna, ha erre előre gondolok!"
Ezek a mondatok rengetegszer elhangzanak életünk során. Fogadd meg ezt az 5 tippet és felejtsd el ezeket a fájdalmakat a lakásbérlésed kapcsán!

Olvass tovább »

A debreceni ingatlanpiac tendenciái

Az európai viszonylatban is nagy ingatlanpiaci drágulás közel 68%-os volt 2019 nyaráig. Azonban ekkor lelassult az áremelkedés és megkezdődött egy piaci korrekció. Ebben a cikkben ennek okait, következményeit tárgyaljuk. 

Olvass tovább »

5 tipp a magas rezsiköltség ellen

Biztos a Te agyadon is átfutott már egyszer, amikor eljött a számlafizetés ideje, hogy valamit elszámolt a szolgáltató, vagy épp más költségeit számlázták ki Neked. Biztos így van ez?

Itt van pár tanács, amikre, ha odafigyelsz, nem érhet meglepetés a lakás rezsijét illetően. Ha mégis? Nos, irány a szolgáltató!

Olvass tovább »

Ingatlankezelés: Mit is jelent?

A kifejezés magában hordozza a megfejtést: gondoskodunk. Egy bérbeadó legértékesebb vagyontárgya az ingatlana. Mi kezelés alatt ennek az értéknek a megőrzését, az erről való gondoskodást értjük.

Olvass tovább »

Az online szerződésről

Alapvetően az online szerződés nem különbözik tartalmilag a személyesen, papíron kitöltöttől. Ha még nem hallott róla, vagy csak nem biztos magában, tudjon meg róla mindent!

Olvass tovább »

Az ingatlankezelő, mint mediátor

Az ingatlankezelő hivatást talán első hallásra unalmas, irodai munkának gondolnánk! A napi szintű lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyintézni valókon túl, rejt magában egy igazán izgalmas kommunikációs- mediátori feladatkört is.

Olvass tovább »

Mire figyeljünk adás-vétel során?

Ahhoz, hogy egy ingatlanpiaci tranzakción milliókat veszítsünk, elegendő a tájékozatlanság. Az ingatlan adás-vétele során sokan úgy gondolják, hogy elegendő egyetlen fontos szempontot tisztázni, az árat.  Ennél viszont sokkal több pontban kell megállapodni. Mutatjuk mire figyeljen.

Olvass tovább »

Lépj Kapcsolatba velünk!

További információért írj Nekünk üzenetet, vagy keress Minket telefonon.

+36 706161534

Ingatlan keresése